Кадър БНТДжо Байдън се отказва от поредна политика на Доналд Тръмп

...
Кадър БНТДжо Байдън се отказва от поредна политика на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Джо Байдън се отказва от политиката на Тръмп към Иран

Кадър Българска национална телевизия

Джо Байдън се отхвърля от поредна политика на Доналд Тръмп към непозната страна.  Съединени американски щати обявиха пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, че отдръпват настояването на държавното управление на Доналд Тръмп за въвеждане на наказания против Иран от страна на международната организация.  И.д. представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ричард Милс уведоми за това решение органа с писмо.

Правителството на Байдън в символ на благосклонност облекчи също строгите ограничавания за пътешестване на иранските дипломати, работещи в централата на Организация на обединените нации, пишат " Ройтерс " и Асошиейтед прес.

Държавният департамент разгласи тези стъпки след видеоконферентна среща на държавния секретар Антъни Блинкън с сътрудниците си от Англия, Франция и Германия в навечерието на първата огромна изява на американския президент Джо Байдън на интернационалната сцена - срещата на водачите на Г-7, показва АП, представена от Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР